Skip to main content
Bygg en vinkällare till din vinsamling

Vinkällare bland de roligaste projekten du kan ge dig på.

Om du har ett stort vinintresse är en vinkällare bland de roligaste projekten du kan ge dig på. De flesta vinintresserade vill nog ha en egen vinkällare i sitt hus. Källarstrukturen är 100% vattentät, så den kan användas med högt grundvatten. Över 20 löpmeter hyllor. Tre eller till och med fyra personer får plats bekvämt.

Egen vinkällare

The Shire Cellar

The Shire Cellar är en produkt som tillverkas och designas i vårt vänliga lilla båtvarv. Efter många prototyper och timmar av förfining skapade formgivarna en design för en modern vinkällare, som påminner om hus från den välkända Hobbit-filmen. The Shire Cellar är tillverkad av yachtglasfiber av högsta kvalitet med harts, vilket gör den stark och hållbar (livstidsgaranti). Å andra sidan är hyllorna och trapporna tillverkade av vattentät yachtplywood. Den vinkällare kan installeras i din trädgård på bara en dag, utan att förstöra den resterande trädgården.

Vi har många års erfarenhet av vinkällare

Planerar du att flytta?

Inget står i vägen, våra källare är lätta att flytta så om du vill flytta - The Shire Cellar följer med dig. Shire Cellar är inte fixerad till marken med hjälp av fundament, därför kan den flyttas till en annan plats.

Offertförfrågan

Vad är den gjord av?

Temperatur

Transport och installationskostnader

Är The Shire Cellar säker och hälsosam?

Kan The Shire Cellar flyttas även efter installation?

Tänk om vädret är iskallt?

Kan The Shire Cellar installerad i någon typ av jord?