Skip to main content

BergBox®
Garageskåp

Garageutrymmet används inte bara för olika tillbehör relaterade till fordonsämnen. Den innehåller allt som är oönskat i vardagsrummet, både nödvändigt och onödigt, vilket bara är synd att kasta ut. Välj typ, storlek och tillbehör till ditt garageskåp. Du kan också justera lådan till en icke-standardstorlek.

BergBox® Parkeringsfunktion

BergBox® med parkeringsfunktion och justerbar höjd från 90-130 cm.

Garageskåpets höjd kan justeras i steg om 5 cm. Den höjdjusterbara BergBox® med möjligheten att parkera under är ett garageskåp med flera funktioner. Det är utformat för att ge säker förvaring samtidigt som det finns utrymme för bilen att parkera fritt på parkeringsplatsen. En funktionell innovation är de höj- och sänkbara benen som BergBox® monteras på. Genom en förbättring av garageskåpets ben och möjligheten att kunna ställa in önskad höjd kan alla bilar, oavsett karosstyp, parkeras bekvämt under det. Som en extra säkerhetsfunktion är benen förstärkta med en dubbel stålprofil för att ge exceptionell stabilitet och säkerhet.

Offertförfrågan

BergBox® Dubbelmodul

Garageskåpet består av två lådor staplade på varandra.

Tack vare de två modulerna får du ytterligare förvaringsutrymme och kan lättare organisera det på ett funktionellt sätt. I den nedre modulen kan du förvara: cyklar, barnvagnar, däck och andra tyngre föremål som är lätta att komma åt och inte behöver lyftas och bäras. I garageskåpets övre modul kan du förvara: cykelhjälmar, vinterutrustning (t.ex. snowboard, skidor, skridskor etc.), biltillbehör (takbox, cykelhållare), gräsklippare och andra mindre verktyg och föremål. Den övre modulen är utrustad med en hylla med en maxbelastning på 50 kg, för enklare organisering av utrymmet. Den nedre modulen är utrustad med ett cykelställ.

Offertförfrågan

BergBox® Enkelmodul

BergBox® Enkelmodul – ett helt garageskåp i en enda låda.

Det kan byggas ut om du behöver mer förvaringsutrymme genom att placera en till låda ovanpå. I detta garageskåp kan du förvara cyklar, cykeltillbehör, däck och andra tyngre föremål, som du har enkel tillgång till. BergBox® smälter in i garageutrymmet och finns i två versioner: med dörr och med rulljalusi. Fördelen med rulljalusiet är den bekväma åtkomsten till cyklarna, vilket innebär att du inte behöver flytta din bil på parkeringsplatsen för att öppna garageskåpet och placera cykeln inuti. Ännu en fördel med våra Enkelmoduls-garagelådor är att de när som helst kan byggas ut med en övre modul.

Offertförfrågan

Välj typ, storlek och tillbehör till ditt garageskåp

Med rätt förvaringslösning blir garaget både snyggare och enklare att använda. En genomtänkt plan optimerar ytorna och kan få även ett litet garage att kännas stort.

Play Video

Hur man mäter?

1

Kontrollera storleken på parkeringsplatsen

2

Välj BergBox®-modellen

3

Välj tillbehör till din BergBox®

4

Beställ din BergBox®

Tillbehör

Skenor

En uppsättning monteringsskenor för att hänga hyllor, avsedda för BergBox® Enkelmodul och BergBox® Dubbelmodul (bottenlådan). Skenorna gör det möjligt att fästa hyllorna var 10:e cm.

01

Golvbeläggning

Avsedd för Magic Box Enkelmodul och BergBox® Dubbelmodul (bottenlådan).

02

LED-punktbelysning

Batteridriven, med strömbrytare, kan fästas var som helst med dubbelhäftande tejp (batterier ingår ej).

03

LED-ljusremsa med magneter

USB-laddning, aktiveras med rörelsesensor, kan fästas var som helst med magneter (batterier medföljer ej).

04

Infraröd trådlöst ALARM + klistermärke

Batteridriven (batterier medföljer ej), kontroll medföljer, fästs med dubbelhäftande tejp. Larmet har en rörelsesensor och avger en hög ljudsignal när det aktiveras.

05

Hyllor

Liten hylla – mått: 400 x 105,7 cm, lastkapacitet 50 kg, höjd var 10:e cm.
Stor hylla – mått: 800 x 105,7 cm, lastkapacitet 50 kg, höjd var 10:e cm

06

Parkeringsassistent / parkeringströskel

Parkeringsassistent gör det enklare att parkera bilen, fäst med monteringslim.

07

Klistermärke

OBS! Skåpet är larmat. Avskräcker oönskade personer.

08

Många har mycket de vill förvara i garaget utöver bilen. Cyklar, trädgårdsmöbler, skidor, skridskor, sommarväxter, verktyg och vinterdäck…

Då brukar vi tipsa om bra förvaringslösningar. Med rätt typ av förvaring kan du faktiskt få känslan av att ditt garage har växt. Den gyllene regeln är att frigöra så mycket golvyta som möjligt.